Vi har nya publikationer!

Nyhet: 2018-12-21

Vetenskapliga artiklar

Suzuki, K. & Y. Han. (2018). "Does citizen participation affect municipal performance? Electoral competition and fiscal performance in Japan". Public Money & Management.

Bågenholm, A. & A. Clark. (2018). “Political data in 2017”. European Journal of Political Research Political Data Yearbook 2017, 57:1 (3-13).

Linell, A., Sjöstedt, M. & A. Sundström. (2018). "Governing transboundary commons in Africa: the emergence and challenges of the Kavango–Zambezi Treaty". Int Environ Agreements.

Suzuki, K., & M. A. Demircioglu. (2018). "The Association Between Administrative Characteristics and National Level Innovative Activity: Findings from a Cross-National Study". Public Performance & Management Review:1-35

Working papers

2018:12
Kohei Suzuki & Claudia Avellaneda: New Public Management and Municipal Performance: Do NPM Reforms Boost Performace?