Praktik vid QoG-institutet

Nyhet: 2020-02-17

Utlysning höstterminen 2020

Vi söker just nu praktikanter för höstterminen 2020 för en period på 10 eller 20 veckor med startdatum 31 augusti eller 9 november.

Praktiken ger möjlighet att få inblick i och praktisk erfarenhet av att arbeta med olika forskningsprojekt inom den akademiska världen samt i en internationell miljö. Arbetsuppgifter varierar beroende på de olika projektens behov men ger studenten möjlighet att:

- ta del av det dagliga arbetet på institutet

- deltaga i seminarium och andra evenemang som anordnas på institutet och på statsvetenskapiga institutionen

- hjälpa till med datainsamling, forskningssammanställningar och litteraturgenomgångar

- Hjälpa till med viss administration

Krav

Vi antar studenter som är inskrivna i ett mastersprogram. Vi söker högt motiverade, självdrivna praktikanter som är intresserade av samhällstyrningens kvalitet som forskningsområde. Kunskap om statistikprogram är meriterande. Arbetsspråket är engelska.

Ansökan

För att ansöka, skicka in ditt CV och ett personligt brev till alice.johansson@gu.se senast 15 april.

Om du har några frågor, kontakta oss via e-post.