Nytt anslag för att mäta "quality of government" på sub-nationell nivå

Nyhet: 2020-02-14

Congratulations to Nicholas Charron, Victor Lapuente, Monika Bauhr and Bo Rothstein who yesterday were awarded a tender from the EU Commission DG REGIO for the project “Measuring the quality of Government at the subnational level and comparing results with previous studies”. It is a 16 month research grant worth 1.5mn Euro, where the project consists of gathering new data across approximately 220 EU regions and case study field work in selected regions. The data collected will among other things, go into constructing a 4th round of the European Quality of Government Index (EQI), that Nicholas, Victor and Bo have worked on previously.