Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontakta oss

Vi tycker att det är mycket viktigt att lärare lär sig mer om frågor som rör "Quality of Government" och korruption så att denna kunskap kan föras vidare till eleverna redan från tidig ålder.

Med projektet Projektet Bringing QoG research to the classroom vill vi vara ett stöd för att kunna lyfta dessa frågor i grundskolans senareår samt i gymnasieskolan. Vi vill också uppmuntra både elever och lärare att använda sig av våra databaser som används av forskare världen över. Kanske kommer just du och dina elever att upptäcka samband eller kunna formulera lösningar som ni i er tur vill dela med er av till oss?

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vårt projekt Bringing QoG research to the classroom. Du är också välkommen att höra av dig ifall du vill bjuda in en forskare för att hålla en föreläsning för dig och dina kollegor. Även elever som vill pröva sina teser eller slutsatser är välkomna att höra av sig för feedback.

Kontaktinformation till all personal - ledning, administration samt enskilda forskare, finns här.

Sidansvarig: Alice Johansson|Sidan uppdaterades: 2015-02-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?