Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Övrigt

Syftet med den här sidan är att förenkla arbetet för dig som väljer att ladda ned våra datamängder. Under rubriken lästips i vänstermenyn har vi samlat artiklar och böcker som beskriver metoder för att arbeta med tidsseriedata, eftersom de metoder som krävs för att handskas med den typen av data skiljer sig något från de metoder som används vid analys av tvärsnittsdata.

Vi har också lagt till en sida för Stata-användare. Stata är på intet sätt den enda mjukvara som går att använda för att ladda ned QoG-institutets datamängder. Alla program som använder .csv, .dta eller .sav format fungerar bra och om du skulle vilja använda något annat format, så ska vi göra vårt bästa för att försöka hjälpa dig. QoG-institutets databasadministratörer använder dock främst Stata och det är till Stata som det finns specifika kommandon skrivna för QoG-data. 

Sidansvarig: Alice Johansson|Sidan uppdaterades: 2013-02-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?