Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nedladdningsbar data

 

Våra datamängder är fritt tillgängliga att ladda ned. Anvisningar för hur man ska citera våra datamängder finns längst ner på respektive datamängds sida och i kodböckerna.

QoG-institutet erbjuder flera olika datamängder. Vi vill speciellt flagga för datamängden QoG Standard som finns tillgänglig både som tvärsnittsdata och som tidsserie. I takt med att QoG Standard har vuxit har vi märkt av en ökning i efterfrågan på en mer lättöverskådlig datamängd. För att göra det lättare att arbeta med QoG Standard har vi därför tagit fram en datamängd som vi kallar QoG Basic. Den är mer komprimerad och innehåller några av de variabler från QoG Standard som har bäst täckning och högst kvalitet.

QoG OECD är en datamängd med data för de länder som är OECD medlemmar. Den karaktäriseras av hög datadensitet såväl geografiskt som över tid.

Om du är intresserad av frågor som rör processer inom offentlig förvaltning rekommenderar vi QoG Expert Survey.

Om du stöter på några problem eller har några frågor, så är du alltid välkommen att kontakta QoG-institutets dataadministratörer.

Om du är intresserad av äldre versioner av våra dataset hittar du dessa på vår QoG Dataarkiv sida. Här finns alla äldre versioner av våra dataset och kodböcker. 

Kontaktinformation

Principal Investigator


Stefan Dahlberg

Databasansvarig


Natalia Alvarado Pachon

 

Sidansvarig: Alice Johansson|Sidan uppdaterades: 2019-01-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?