Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

För studenter

 

QoG-institutet är ett forskningsinstitut och erbjuder därmed inte utbildning. Däremot kan studenter som är intresserade av att lära sig mer om frågor som rör Quality of Government och korruption gå kursen "The Quality of Government in a Comparative Perspective". Kursen (som endast ges på engelska) är en kurs på avancerad nivå och den ingår som en valbar kurs för studenter som är registrerade på ett av dessa tre masterprogram: International Administration and Global Governance (IAGG), European Studies eller Political Science.

Det är också möjligt att söka till kursen utan att vara student vid ovan nämnda program. Observera att man måste ha följande förkunskaper för att vara behörig till kursen: Minst 15 högskolepoäng från antingen en eller en kombination av kurserna "Political Science Analysis" (15 högskolepoäng) och "Political Perspectives" (15 högskolepoäng ) på avancerad nivå i statsvetenskap, alternativt minst 15 högskolepoäng från kurser som ges den första terminen på programmet Master of Science in Economics, eller motsvarande kunskaper.

Ansökan

Alla ansökningar till program och kurser görs online. Ansökan sker via sajten antagning.se.

International Administration and Global Governance (IAGG)

IAGG är ett tvärvetenskapligt masterprogram på engelska för dig som är intresserad av att lära dig mer om samhällstyrning i ett globalt perspektiv. Programmet förbereder studenter för en karriär i organisationer som sysslar med "international administration and global governance". Läs mer om IAGG.

Sidansvarig: Alice Johansson|Sidan uppdaterades: 2017-06-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?